GDPR Privatlivspolitik

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: http://www.klipminhund.dk.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Kontaktformularer

Du kan altid tilgå vores hjemmeside uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv. Vi har dog brug for visse personoplysninger fra dig for at kunne levere målrettet information til dig. Vi indsamler og behandler oplysninger om dig, når du bruger vores kontaktformular. Vi indsamler kun de nødvendige personoplysninger eksempelvis e-mailadresse, navn og telefonnummer.

Hvis du kontakter os via telefon, vil salonen bede om dine almindelige kontaktoplysninger, når du bestiller tid til behandling. Det er
primært oplysninger som navn, telefon- og mobiltelefonnummer. De personoplysninger, som vi indsamler, bruges til at identificere dig som kunde samt levere de services, du ønsker. De personoplysninger, som vi indsamler i forbindelse med opfyldelsen af aftalen, vil blive opbevaret i et fysisk register.

Cookies

På hjemmesiden http://www.klipminhund.dk anvendes kun cookies i forbindelse med statistik af adfærd på hjemmesiden. Informationerne er anonyme, og vi bruger dem kun til at forbedre sidens indhold og funktionalitet.

Hvem vi deler dine data med

Personoplysninger afgivet på http://www.klipminhund.dk videregives kun til:

Ejeren af salonen

Hvor længe vi gemmer dine data

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har skrevet en kommentarer eller været i telefonisk kontakt med os, kan du bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Din kontaktinformation

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos salonen, skal du rette
henvendelse til Susanne via mail: sanne@klipminhund.dk

Yderligere information

Hvis du ønsker at klage over salonen behandling af dine personoplysninger kan dette ske til Datatilsynet.
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.